ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

VAG_9042

Με τον όρο αξιολόγηση εννοούμε τη διαδικασία ελέγχου του βαθμού με τον οποίο οι μαθητές κατακτούν τους σκοπούς και τους στόχους, τους οποίους επιδιώκει το MAD DOG MUAY THAI CAMP . H IMBA HELLAS ΚΑΙ S1 muay thai institute όσο αφορά την εκμάθηση της πολεμικής τέχνης του Muay Thai Muay Boran σύμφωνα με την διδακτέα ύλη.

Σκοπός της αξιολόγησης είναι η αποτίμηση του μαθησιακού αποτελέσματος και η ενημέρωση διδασκόντων και διδασκομένων για την έκβαση των προσπαθειών τους.

Η αξιολόγηση των μαθητών του MAD DOG Camp:
Ελέγχει το βαθμό κατάκτησης των γνωστικών αντικειμένων στο Μuay Thai Muay Boran (εξετάσεις ΚΗΑΝ) καταγράφοντας την πρόοδο των μαθητών σε ειδικούς πίνακες.

Επιπλέον, με την αξιολόγηση, εκτιμώνται ορισμένα στοιχεία, όπως:
* Η συμμετοχή στην εκπαιδευτική διαδικασία για την απόκτηση γνώσεων στο Muay Thai Muay Boran,
* Η φαντασία και η δημιουργικότητα στην συγκεκριμένη πολεμική τέχνη,
* Η γλωσσική έκφραση όσο αφορά την ύλη του Muay Thai Muay Boran, η ακρίβεια στο λόγο και η χρήση της Ταϊλανδέζικης ορολογίας,
* Η διάθεση για αναζήτηση και μεθοδικότητα,
* Ο βαθμός ανάπτυξης της σκέψης,
* Η συνεργασία με τους συμμαθητές.

Οι προσδοκίες από τους στόχους και από τα στοιχεία αυτά είναι ανάλογες με την ηλικία, την τάξη και την ιδιαιτερότητα κάθε μαθητή. Προσπαθούμε η αξιολόγηση να γίνεται με σεβασμό της προσωπικότητας κάθε μαθητή, με ευαισθησία, διακριτικότητα και λεπτότητα, ώστε να μην καταντά καταδικαστική επίκριση ή στιγματισμός.

Οι εκπαιδευτές του ΜΑD DOG Camp στηριζόμενοι στα δεδομένα της αξιολόγησης των μαθητών όπως περιγράφονται πιο πάνω, αναπροσαρμόζουν τους στόχους του μαθήματός τους, προσανατολίζουν τη βοήθεια τους στους μαθητές, ενημερώνοντάς τους ταυτόχρονα, αλλά και ενισχύοντας τις προσπάθειές τους. Σε τακτικές συνεδριάσεις των εκπαιδευτών της S1 muay thai institute και IMBA Hellas συζητούνται οι όποιες διορθωτικές κινήσεις κρίνονται απαραίτητες για την πρόοδο των παιδιών.

Για να αξιολογήσουμε χρησιμοποιούμε τον καθημερινό προφορικό έλεγχο μέσα στο εκπαιδευτικό τμήμα καθώς και τις εξετάσεις αξιολόγησης (KHAN) σε τακτά χρονικά διαστήματα για την διαπίστωση της προόδου κάθε μαθητή.

Η πρόοδος των μαθητών ελέγχεται ΑΥΣΤΗΡΑ από τον Khru Δομετιου Αννη (την S1 muay thai institute και IMBA Hellas) μέσω εξετάσεων αξιολόγησης πάνω στη διδακτέα ύλη για την σωστή εκμάθηση του Muay Thai και Muay Boran και καταχωρείται σε ειδικούς πίνακες με τον εκάστοτε προαγωγικό βαθμό του μαθητή (KHAN).

Βαθμοί μαθητών οι οποίοι δεν είναι μέλη του MAD DOG Camp και δεν έχουν εκπαιδευτεί πάνω στην συγκεκριμένη ύλη της ΔΕΝ αναγνωρίζονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *