ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ 2013

bae8f5

Ο Αννης Δομετίου μας δήλωσε τα εξής όσον αφορά τα “Παναθήναια 2013”: “Στηρίζουμε όλες τις διοργανώσεις muay thai και προσπαθούμε σε όλες να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.
Ευχαριστούμε τον Μaster Bαγγέλη Χανθάκη για την πρόσκληση που μας έκανε. Εύχομαι καλή επιτυχία για την διοργάνωση και σε όλους τους αθλητές που θα συμμετάσχουν”.

panath13

Τριμελή αποστολή, προεξάρχοντος του Kru Aννη Δομετίου είχε ο σύλλογος MAD Dog Camp» στη διοργάνωση «Παναθήναια 2013» που πραγματοποιήθηκε στον Βύρωνα από τον Βαγγέλη Ξανθάκη. Ο Αννης Δομετίου έβγαλε νοκ-άουτ στον δεύτερο γύρο τον Γιάννη Ανδρογλή στην κατηγορία των 86-91 κιλών και κατέκτησε τον τίτλο Greek Cup & Title for His Excellency General Tienchai Sirisumpan, ενώ οι Vitalik Vitalic Maimporoda και Ανδρέας Ρόβας δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Στέφανο Διαμάντη και τον Αργύρη Ζενγκυνάσι, αντίστοιχα, στην κατηγορία 75-81 κιλά.

Το iFitnessbook.com μίλησε με τον Αννη Δομετίου, ο οποίος μετέφερε τις εντυπώσεις του από τη δική του «μονομαχία» αλλά και εκείνες των δύο αθλητών του.
«Ο δικός μου αγώνας θα έλεγα ότι κύλησε πολύ καλά. Επαιξα με έναν δυνατό αντίπαλο απλά ήταν πιο άπειρος από εμένα και εκεί κρίθηκε υπέρ μου το παιχνίδι με νοκ-άουτ στο δεύτερο γύρο. Πάντως, σταθήκαμε και οι δύο αρκετά καλά στον πρώτο γύρο και θα έλεγα ότι ήταν ένα πραγματικό… ντέρμπι. Προσωπικά, ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ένα καλό τεστ εν όψει της αναμέτρησης μου στις 29 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Σταμάτη Μωρούλη στη διοργάνωση «Sanda VS Thai» που θα πραγματοποιηθεί στο ΒΟ της Βούλας. Οσο για τους άλλους δύο αθλητές μου, ο Vitalik έπαιξε για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο κόντρα στον σαφώς πιο έμπειρο Στέφανο Διαμάντη και βούτηξε κατευθείαν στα… βαθιά. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι γνώρισε την ήττα, πιστεύω ότι η αναμέτρηση αυτή αποτέλεσε μια καλή εμπειρία για τον ίδιο. Ο Ρόβας, πραγματοποίησε, επίσης, μια καλή εμφάνιση. Στάθηκε αρκετά καλά και είχε το προβάδισμα στους τρεις πρώτους γύρους αλλά εν συνεχεία «έσκασε», δεν είχε… πνευμόνια για να συνεχίσει στους δύο επόμενους και εκεί κρίθηκε το αποτέλεσμα. Γενικότερα, πάντως, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν τα παιδιά σε μια διοργάνωση που τη στηρίξαμε καθώς αφορούσε καθαρά αγώνες Muay Thai και το επίπεδο ήταν πολύ καλό».

Facebooktwitterredditmail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *