Ανατροπή της τελευταίας στιγμής είχαμε στον αγώνα της Έφης Παντέλογλου στην Ελβετία, όπου αντί για ματς Muay Thai , έπαιξε K1 για ζώνη της ομοσπονδίας WKU.

effie-panteloglou-4950

 

Διαβάστε όσα έγραψε η ίδια διαδικτυακά :

«Δεν ντρέπομαι να δείξω τα όμορφα σημάδια μου μετά τον αγώνα, ξεκινήσαμε για ένα αγώνα Muay Thai 3χ3 στο τέλος υπήρχε μια τροπή προγράμματος και παίξαμε για παγκόσμιο τίτλο WKU ζώνη με όρους K1 5χ3, με διαφορετική αντίπαλο και 4 κιλά βαρύτερη.

Πολύ δυνατός αγώνας . ‘Ηρθαμε πολύ κοντά στη νίκη δυστυχώς πήραμε κύπελλο και χάσαμε την ζώνη, ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου όλο τον κόσμο για την συμπαράσταση και ευχές (συναθλητες, αθλητές, δασκάλους, φίλοι και γνωστοί από Κιατο, συγγενείς, οικογένεια) μου δώσατε αρκετό κουράγιο και δύναμη.

Ευχαριστώ τον φυσικοθεραπευτη Κύριο Ζουμα Ηλία για την γρήγορη αποκατάσταση του ώμου μου, τον Αποστόλη Χρονοπουλο διατροφολογο, Βαγγέλη Γεωργιλα, τον δάσκαλο Σταύρο Μητσκολάβα για την ευκαιρία αυτή και το μεγαλύτερο ευχαριστώ στο δάσκαλο μου ΑΝΝΗΣ ΔΟΜΕΤΙΟΥ που ήταν δίπλα μου κάθε στιγμή και αυτό που έχω καταφέρει μέχρι στιγμής αγωνιστικά το χρωστάω σε αυτόν…

Συγγνώμη που δεν κατάφερα το KO σήμερα, Ευχαριστώ το θεό που είμαι καλά…. Και συνεχίζουμε.»

Facebooktwitterredditmail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *