Για διεθνή τίτλο και ζώνη της I.P.T.A. στην Ελβετία θα αγωνιστεί ο νικητής τετράδας στο ‘Mad Dog Muay Thai Tournament’&Champions night που θα γίνει 24 Φεβρουαρίου.

26055607_1990456891218103_4818043268694429435_n

Το event για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα γίνει στην ‘Fighters Arena’ ως συνδιοργάνωση με το ‘Champions Night’.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Άννη Δομετίου που σηματοδοτεί ακόμα πιο στενή συνεργασία με τον κ. Σταύρο Μητσκολάβα , μιας και ο ίδιος γίνεται υπεύθυνος της I.P.T.A. στην Ελλάδα στον κλάδο του Muay Thai :

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δάσκαλο Κωσταντινο Αθανασόπουλο για την άψογη συνεργασια στα ‘Champions night Mad Dog Tournament’ και ελπιζω σε μεγαλύτερα μελλοντικά σχέδια.

Όσον αναφορά τα παιχνίδια του Muay Thai για τις 24 Φεβρουαρίου θέλω να τονίσω ότι οι προσπαθειες τόσων χρονων αποδίδουν καρπούς με σωστα μεθοδικα βήματα και με σωστους επαγγελματίες συνεργάτες.

‘Εχουμε καταφέρει σε αυτό το τουρνουά να δημιουργηθεί τετράδα στα 71 κιλά και ο νικητής που θα πάρει την ζώνη του τουρνουα στις 25 Μαρτίου θα παίξει στην Ελβετία σε εναν αγώνα για τον διεθνη τίτλο και ζώνη της I.P.T.A. .

Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τον Δάσκαλο και συνεργάτη Σταυρό Μητσκολάβα και όλο το ‘Μagna Τeam’ για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία αναθέτοντας μου τις ζώνες της I.P.T.A. στην Ελλάδα στον τομεα του Muay Thai .

Ακόμα περιμένουμε με ανυπομονησία την συνεργασια προσπαθώντας μαζί με τον δάσκαλο Σταυρό Μητσκολαβα μιας μεγαλης ομοσπονδίας στο επαγγελματικό κομματι του Muay Thai που θα ανανεώσει τον κλαδο.»

Στην κεντρική μας φωτό όλοι οι πρωταθλητές του μακροβιότερου τουρνουά Muay Thai εδώ και 6 χρόνια με τα rankings να περιλαμβάνουν περίπου 100 αθλητές και αθλήτριες.

Facebooktwitterredditmail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *