Το ‘Mad Dog Muay Thai Tournament’ με την δική του πολύ σημαντική πορεία στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα, επιστρέφει 15 Ιουλίου στην έδρα του το Κιάτο.

αννης δομετιου 11110

Ο Άννης Δομετίου τρεις εβδομάδες πριν την διεξαγωγή του μιλά στο ufight.gr και τονίζει πως προσδοκά αυτό είναι το μεγαλύτερο event του promotion μιας και θα διεξαχθεί στο Κλειστό Μπάσκετ του Κιάτου με μεγάλη χωρητικότητα για τους θεατές.

Μας είπε :

«Ειμαι πολύ περήφανος και ευτυχισμένος για αυτό το τουρνουά γιατί ξέρω πως όλοι οι αθλητές και προπονητές που συμμετέχουν και στηρίζουν αυτή την μεγάλη δική μου προσπάθεια, το κάνουν χωρίς κανένα οικονομικό κίνητρο, αλλά για την αγάπη τους για το άθλημα.

Έτσι όλοι μαζί ανεβάζουμε το άθλημά μας ένα σκαλί πιο ψηλά, δείχνοντας σε όλους σεβασμό και προπάντων το ευ αγωνίζεσθαι.

Την Κυριακή 15 θεωρώ πως θα είναι το μεγαλύτερο ‘Mad Dog Muay Thai Tournament’ μιας και μετά από 7 χρόνια θα πραγματοποιηθεί πρώτα από όλα στην έδρα του , στο Κιάτο , και δεύτερον στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ με χωρητικότητα 1000 ατόμων διαθέτοντας αμφιθεατρικές κερκίδες .

Αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα , μιας και αυτό το στάδιο αποτελεί στολίδι στην περιοχή μας και εκεί για πρώτη φορά θα διεξαχθούν αγώνες μαχητικών αθλημάτων.

Υπόσχομαι μια καλοστημένη διοργάνωση για τους αθλητές, τους προπονητές και τον κόσμο που θα έρθει να απολαύσει φοβερές μάχες!»

αννης δομετιου 245333

 

 

Facebooktwitterredditmail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *