Ανακοίνωσε εξέδωσε ο Άννης Δομετίου αναφορικά με το άκρως επιτυχημένο φετινό ‘Mad Dog Summer Camp 2021’ που πραγματοποιήθκε από τις 22 μέχρι και τις 25 Ιουλίου στο Κιάτο.

225978098_3067119803551801_12083236539598590_n

Αυτή έχει ως εξής:

«Άλλο ένα ‘Mad Dog Summer Camp’ για 8η συνεχόμενη χρονιά έλαβε τέλος.

Ένα ακόμα στοίχημα κερδίθηκε και η προσπάθειά μας πάλι πέτυχε τον στόχο της.

Φυσικά χωρίς αρωγούς και συμπαραστάτες δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για αυτή την επιτυχία. Έναν έναν λοιπόν ξεχωριστά οφείλω να ευχαριστήσω τους Δασκάλους που συμμετείχαν και μας στήριξαν.

Τον Βαγγέλη Μάστη στο Σεμινάριο Kickboxing, τον Δημήτρη ‘Μόχου’ Παπακωνσταντίνου στο Σεμινάριο ΜΜΑ και τον Χρήστο Παναγή από την Κύπρο.

Πάνω από όλους και όλα θέλω να ευχαριστήσω τους μαθητές που συμμετείχαν στο 4ημερο Camp με συνέπεια και πειθαρχία αποκομίζοντας ακόμη περισσότερες γνώσεις.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Δασκάλους και αθλητές, που συμμετείχαν στο ‘Mad Dog Tournament, για την άψογη συνεργασία, όπου παρόλες τις αντίξοες συνθήκες λόγω των γνωστών καταστάσεων φέραμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ευελπιστώ να γίνω και πάλι αρωγός για κάτι ακόμα μεγαλύτερο, όπου σίγουρα θα χρειαστώ και πάλι την πολύτιμη βοήθειά σας.

Υ.Γ. : Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου το ‘Mad Dog Muay Thai Camp’ που είναι πάντα δίπλα μου, αλλά και στην ομάδα του ‘Quest’ , των οποίων η βοήθεια ήταν καταλυτική. Ειδικότερα τους Δημήτρη ‘Μόχου’ Παπακωνσταντίνου, Νίκο Σταυριανουδάκη, Κλέαρχο Παυλάτο.

Τα καλύτερα έρχονται!»

mad dog promotion tournament 6

Facebooktwitterredditmail