Ο Άννης Δομετίου κάνει το επόμενο βήμα για το Mad Dog Tournament και το φέρνει για πρώτη φορά τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα της κορυφαίας συνδρομητικής πλατφόρμας στην Ελλάδα, της ‘COSMOTE TV’.

Ο Δομετίου έχει στα χέρια του την μακροβιότερη ενεργή διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων στην χώρα.

Διαθέτει τεράστια εμπειρία στο matchmaking καταφέρνοντας να παράγει αγώνες που δίνουν τρομερό θέαμα στο striking, στην όρθια μάχη.

Πλέον με κοφτό γάντι στις αναμετρήσεις του που είναι ένας συγκερασμός αγωνιστικού στυλ κικμπόξινγκ και Μουάιτάι, κάνει την διαφορά με ασταμάτητο θέαμα που τραβά το βλέμμα και είναι ακριβώς αυτό που αναζητά το κοινό να βλέπει.

Όλο αυτή η τηλεοπτική μετάβαση γίνεται εφικτή και πραγματικότητα με την πολύ μεγάλη υποστήριξη του Δημήτρη ‘Μόχου’ Παπακωνσταντίνου που τρέχει στην πλατφόρμα και τις διοργανώσεις του προμόσιον του ‘Quest FL’.

Οι διοργανώσεις του ‘Mad Dog Promotion’ θα μεταδίδονται σε απευθείας μετάδοση ως pay-per-view στο questfighting.com, ενώ θα διατίθενται και περιορισμένα VIP εισιτήρια. Στην ‘COSMOTE TV’ θα γίνονται οι μεταδόσεις μαγνητοσκοπημένα.

Η πρώτη μεγάλη τηλεοπτική διοργάνωση του προμόσιον έρχεται φέτος στις 9 Απριλίου και σύντομα θα έχουμε στα χέρια τα πρώτα ονόματα αθλητών που θα συμμετάσχουν εκεί.

Facebooktwitterredditmail