ΣΠΥΡΟΣ ΦΡΕΤΖΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ MAIN EVENT KAI TOY CO MAIN EVENT ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ.

Ο Λαρισαίος Σπύρος Φρέτζιος είναι ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της WKF. Μέσα στην έδρα του αντιπάλου του, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι 5 γύρων, ο Φρέτζιος στέφθηκε νικητής με πλειοψηφική απόφαση, χαρίζοντας άπειρα χαμόγελα σε όλη την ελληνική αποστολή.

Η ελληνική εκπροσώπηση όμως δε σταμάτησε εκεί. Εκτός του Σπύρου Φρέτζιου αγωνίστηκαν και ο Πέτρος Σκούρτης με την Μαρία Ανδρεάδη.

Ο Σκούρτης μετά από 5 συναρπαστικούς γύρους ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης της WKF ενώ η “μικρή” Μαρία Ανδρεάδη έχασε στα σημεία.

Σημαντική η παρουσία και των τριών αθλητών μας, μέρος από την επιτυχία των οποίων πιστώνονται οι προπονητές τους για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις σχολές τους και δεν είναι άλλοι από τους Χρύσανθο Στοϊκίδη, Δημήτρη Μακρίδη, Δημήτρη Κύδωνα.

Αρχηγός της ελληνικής αποστολής ήταν ο πολύπειρος δάσκαλος Βαγγέλης Μαστής, ο οποίος βοήθησε στο έπακρον όλη την αποστολή. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς της WKF και κατόπιν συμφωνίας του επισήμου εκπροσώπου της WKF, Άννη Δομετίου, σε αγώνες τίτλου θα υπάρχει κριτής από ελληνικής πλευράς όσο και ουδέτερος και σε αυτή τη διοργάνωση χρέη κριτή από ελληνικής πλευράς εκτέλεσε ο Βαγγέλης Μαστής.

Facebooktwitterredditmail