‘Το MAD DOG SPARTAN TOURNAMENT έφτασε στο τέλος του περνώντας απο χίλια κύματα!

16

Διαβάστε την ανακοίνωση του Άννη Δομετίου για την διοργάνωση ”Mad Dog Spartan Tournament” που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο:

”Το MAD DOG SPARTAN TOURNAMENT έφτασε στο τέλος του περνώντας απο χίλια κύματα!

Αυτή η καθαρόαιμη διοργάνωση Muay Thai απέδειξε για αλλη μια φορά οτι δεν στηρίζεται στο οικονομικό όφελος για να πραγματοποιηθεί, μιας και από τις 22 σχολες που συμμετείχαν οι 12 ήταν απο την επαρχία.

Ο κόσμος που ήρθε απόλαυσε φοβερές μάχες, διαφήμιση για το Muay Thai και η διοργάνωση έστεψε 6 καινούργιους πρωταθλητές.

Ολοι οι αθλητές είναι άξιοι συγχαρητηρίων γιατί απέδειξαν με την μαχητικοτητα και την ευγενή αμμιλα τους , την αγάπη προς το άθλημα που υπηρετούν και προάγουν.

Από την πλευρα μου πρωτα απο όλα θέλω να ευχαριστήσω τους αδελφούς, συνοδοιπόρους Γιώργο Ψυλοπατη και Γιάννη Ελεύθερο που μαζί εδώ και 3 μηνες κάναμε τα πάντα για να γίνει αυτή η διοργάνωση.

Ακόμα τα αδέλφια μας απο την Κύπρο με επικεφαλή τον Χριστάκη Παναγή και Ευγένιου Λουκα, Γιάννη Ιωαννου.

Ολους τους προπονητές απο όλη την Ελλάδα Κιδωνας Κρήτη ,Μεταξας Κεφαλοννιά,Καρέλιας Πάτρα,Παλιούρας Μεσολόγγι, Λέβαν Γκουρουλι Θεσσαλονίκη,Γιαννακόπουλος Αίγιο,Μουζακίτης Κέρκυρα,Ντελιγιωργης Αίγινα, και απο Αθήνα Λαμπρου,Θεόδουλου,Πλιακο,Ψιλοπατη,Ράπτη,Σαλάτα,Μαλικουτης,Γκιοκα,Αργυρόπουλο,Μουστακη.

Ολους τους εθελοντές φιλους και συνεργάτες που χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα ειχαμε καταφέρει τίποτα.

Υ.Γ. : Οι αθλητές και οι προπονητές έδειξαν την απεριγραπτη αγάπη για το Muay Thai που είναι ποιο μεγάλη απο το οικονομικό όφελος και η διοργάνωση έδωσε το κίνητρο στον καθένα ξεχωριστά ώστε να το δει έτσι και γιαυτό είμαι ευγνώμων απέναντι σε ολους σας.

Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου.(και φυσικά” την γυναικα μου που με αντέχει ακόμα)”

Facebooktwitterredditmail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *