Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη στο ufight.gr παραχωρεί σήμερα ο Άννης Δομετίου ενόψει της επερχόμενης διοργάνωσης του ‘Mad Dog Muay Thai Tournament’ στις 24 Φεβρουαρίου στην ‘Fighters Arena’.

28117327_10215068157039351_905530946_n

Ο εκπαιδευτής του ‘Mad Dog Camp’ μιλά για την κάρτα αγώνων, για την συνεργασία του με την I.P.T.A. , καθώς και για το άθλημα του Muay Thai στο οποίο έχει αφιερώσει την καριέρα του.

Η συνέντευξη δόθηκε στον αρχισυντάκτη του ufight.gr Βάιο Μπρουζιώτη :

Βάιος Μπρουζιώτης : Άννη καταρχάς πες μου ποσο ευχαριστημένος εισαι με την κάρτα που έστησες για αυτό το event. Eίναι πολύ κοντά σε αυτό που είχες στο μυαλό σου σε ότι αφορά αγώνες και ματσαρίσματα;

Άννης Δομετίου : Για την συγκεκριμένη κάρτα είμαι πολύ ευχαριστημένος κι αυτό γιατί έχουμε κλείσει νέους αθλητές τόσο ηλικιακά, όσο και στο χώρο του Muay Thai πολλά υποσχόμενους. Είναι η νέα γενιά αθλητών που θα μας προσφέρουν φοβερό θεαμα, όχι μονο σε αυτό το τουρνουα, αλλά και στα επόμενα. Είναι αυτό ακριβως που αναζητούσα. Ματσαρίσματα πολύ μελετημένα ,κλεισμένα με υπομονή και με ακρίβεια
και πιστεύω το αποτέλεσμα θα με δικαιώσει!

annis dometiou0223

Β.Μ. : Με ποιά λογική επέλεξες τους αθλητές στις τετράδες; Πιστεύεις υπάρχει κάποιο φαβορί σε κάθε τετράδα ξεχωριστά και τι είναι αυτό που περιμένεις να δεις από τους αθλητές σε αυτά τα δύο μινι τουρνουά;

Α.Δ. : Στην πρώτη τετράδα των -71 κιλών επιλέξαμε τους αθλητές που έχουν προκύψει απο το ranking του τουρνουά. Αθλητές που στηρίζουν και έχουν ξαναπαίξει στο ”MAD DOG Tournament”. Όλοι είναι A’ class μαχητές και ο νικητής θα παει Ελβετία για τιτλο I.P.T.A. !

Όσο για την τετράδα στα -67 κιλά διάλεξα καινούριους ανερχόμενους αθλητές με oxι τόσους πολλούς αγώνες ,γι’αυτό κιόλας είναι B’ class οι περοσσοτεροι που όμως υπαρχουν στο ranking του τουρνουα. Στις τετράδες δεν υπάρχει φαβορί και είναι το άθλημα μας τέτοιο το Muay Thai που ως βασιλιάς του Ring, δεν επιτρέπει προβλέψεις .Όλα μπορούν να ανατραπούν . Αυτό που θα δουμε στις τετράδες είναι πολύ ωραίο Muay Thai και αληθινούς πρωταθλητές.

Β.Μ. : Είσαι υπεύθυνος της IPTA για το Muay Thai στην Ελλάδα. Θέλω να μου μιλήσεις και για αυτόν τον νέο σου ρόλο. Πως προέκυψε και ποιοι είναι οι στόχοι σου με αυτή την ιδιότητα; Πες μου κάποια λόγια και για το παιχνίδι διεκδίκησης τίτλου IPTA που θα δούμε ανάμεσα σε Μπεσίρη και Κεσίδη το προσεχές Σάββατο.

Α.Δ. : Έχω στα χέρια μου μια Ομοσπονδία η οποία έχει βγάλει άξιους αθλητές και πρωταθλητές στο κομμάτι του Muay Thai και του Kick Boxing.Πιστεύω με σωστη καθοδηγήση και μεθοδικότητα θα βγάλουμε άξιους πρωταθλητές και θα ανεβασουμε το επιπεδο του MuayThai στην Ελλαδα.

Στόχος μου είναι μέσω της I.P.T.A να στείλουμε αθλήτες στο εξωτερικο (όπως το έχουμε κανει ηδη) να κυνηγήσουν το όνειρο τους και εκτός συνόρων.

Το παιχνιδι του Μπεσιρη με τον Κεσιδη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και γνωρίζω προσωπικά και τους δυο αθλητές . Έκαστος είναι ταλαντουχοι, ανερχόμενοι μαχητές πολλά υποσχόμενοι που πιστεύω οτι το τουρνουά μας θα είναι ενα σκαλοπάτι και για τους δυο ώστε να γίνουν πιο αναγνωρίσιμοι. Ενα παιχνιδι που πιστεύω θα συζητηθεί αρκετά και θα ικανοποίησει το κοινο.

annis dometiou0577

Β.Μ. : Πέρα από τα τουρνουά και την διεκδίκηση ζώνης IPTA αν σου έλεγα υποχρεωτικά να περιοριστείς και να μου διαλέξεις δυο αγώνες που θα ηθελες περισσότερο να δεις και που πιστεύεις θα ξεχωρίσουν ποιοί είναι;

Α.Δ. : Ολοι οι αγώνες είναι τόσο καλοι που πιστεύω αν πω για κάποιον θα αδικησω κάποιον αλλον.Το βασικό είναι οτι μετα απο αυτό το τουρνουα και την διαμορφωση των rankings θα έχουμε μια πολύ καλύτερη και πιο θεαματική κάρτα στο επομενο τουρνουα . Θα ανακοινωθεί απο σενα αποκλειστικά.

Β.Μ. : Έχεις την μακροβιότερη διοργάνωση Muay Thai στην Ελλάδα. Τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις δικαιωμένος για αυτές τις προσπάθειές σου ώστε να συνεχίζεις κάθε χρόνο το ίδιο δυναμικά και πόσο σημαντικά είναι για το χώρο μας τέτοια events πιστεύεις;

Α.Δ. : Οντας αθλητής αλλά και ως διοργανωτής έχω ως βασικό μου μέλημα το κίνητρο… Αυτό που δεν μπορούσαν να δώσουν σε εμένα σαν αθλητή θέλω εγώ να δίνω στα παιδιά του Mad Dog Tournament ως διοργανωτής!

Εχω περάσει σαράντα κύματα για αυτό το τουρνουα και σαν μαχητής θα συνεχίσω να το κάνω. Θελω να δώσω σε ολους τους αθλητές την ευκαιρία που τους αξίζει χωρίς κάποιο αντάλλαγμα. Πρεπει να υπάρχουν διοργανώσεις με καθαρόαιμους αγώνες Muay Thai οι οποίοι θα σέβονται του αθλητές και περισσότερο τον κοσμο που έρχετε να παρακολουθησει,ετσι ώστε να υπάρχει εμπιστοσύνη και να καταφέρει να κρατήσει τους αθλητές αλλά και τους θεατες στο μαγικό αυτό κοσμο του Muay Thai.

annis dometiou019

Β.Μ. : Υπάρχουν αθλητές που έχουν ξεχωρίσει μέσα από τις διοργανώσεις σου όλα αυτά τα χρόνια ; Θα ήθελες να μας πεις κάποια ονόματα που αναδείχτηκαν;

Α.Δ. : Απο το τουρνουα έχουν περασει αν όχι όλοι , οι περισσοτεροι αθλητές Muay Thai στην Ελλάδα και έχουν λαβει μερος όλες οι σχολές που κανουν Muay Thai. Έχουν ξεχωρίσει παρα πολύ αθλητές και όχι μονο οι πρωταθλητές του τουρνουα αλλά και οι απλα συμμετέχοντες είναι άξιοι συγχαρητηρίων και τους ευχαριστω που λαμβανουν μέρος στο τουρνουα μου.

Β.Μ. : Τα σχέδιά σου για το μέλλον σε ότι αφορά το promotion ποια είναι;

Α.Δ. : Τα σχεδια είναι ακόμα μεγαλύτερα και τα προσεχή θα ανακοινωθούν την ημερα των αγώνων. Νέα συνεργασια με αλλη μια πολύ δυνατή Ομοσπονδία που θα δώσει νέο αέρα στο χώρο του Muay Thai και κίνητρο ακομα και στους πιο δυσκολοπιστούς να λάβουν μερος στο μακροβιότερο τουρνουα, το MAD DOG MUAY THAI TOURNAMENT!

Β.Μ. : Κλεινοντας μια πολύ απλή ερώτηση . Γιατί Muay Thai ; Τι είναι αυτό που σε εκανε προσωπικά να κολλήσεις και να εχεις ταχθεί πλέον στην διάδοσή του;

Α.Δ. : Πριν απο 14 χρόνια περίπου έψαχνα για ενα ατομικό άθλημα. Μικρος έπαιζα handball στον Πανελλήνιο και μετα μπάσκετ στο Χαλάνδρι.

Ενας φιλος με επεισε να γνωρισω ολα τα ειδη πολεμικων τεχνων οπως kick,kung fu,aikido,karate. Μετα απο μια επίσκεψη στην σχολή του Βύρωνα βλέποντας αθλητές και Ταιλανδους προπονητές κολλησα. Hταν αυτό που ήθελα!

Θα μπορουσα να γράφω για ώρες αλλά είμαι άνθρωπος που μιλάω μέσα απο τις πράξεις μου και όχι απο τα λογια μου.

Για μένα το Muay είναι πλεον ενα κομματι του εαυτό μου ενα κομματι της ζωης μου είναι αυτό που με έκανε καλυτερο σαν ανθρωπο και μου έδωσε πολλά συν στον χαρακτήρα μου . Είναι ο βασιλιάς του Ring και δεν το αλλαζω!

Δείτε αναλυτικά την κάρτα αγώνων του ‘Mad Dog Muay Thai Tournament’ στις 24 Απριλίου ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

annis dometiou039

Facebooktwitterredditmail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *