Την Κυριακή 21 Απριλίου το ‘Mad Dog Promotion’ πραγματοποιεί μια νέα ξεχωριστή διοργάνωση, το ‘Challenger – The Road to the Top’, που ο σκοπός της διαφέρει από κάθε άλλο event.

Και αυτό διότι ο Άννης Δομετίου αλλάζει level και φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία ‘δεξαμενή’ αθλητών με δικό τους προφίλ που θα μπορούν να διοχετεύονται σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις μέσα από τις συνεργασίες του.

Οι αθλητές που θα επιλέγονται και θα παίρνουν μέρος σε αυτές τις διοργανώσεις σε A’ Class και B’ Class παιχνίδια θα έχουν τα εξής προνόμια.

  • Θα δημιουργείται προφίλ αθλητή
  • Θα γίνεται φωτογράφιση του αθλητή για το συγκεκριμένο προφίλ
  • Βίντεο του αγώνα του από το ‘Challenger’ θα ανεβαίνει στο προφίλ του

H διοχέτευση μέσω αυτών των δομημένα σωστών προφίλ θα γίνεται διεθνώς και η συμμετοχή τους στα πολλά events που διοργανώνει το ‘Mad Dog Promotion’ με τους συνεργάτες του, εγγυώνται παιχνίδια και ευκαιρίες για αθλητές στα αθλήματα του Kickboxing, του Muay Thai,MMA και της Πυγμαχίας.

Η διοργάνωση εν γένει απευθύνεται σε αθλητές ανεξαρτήτου επιπέδου που θέλουν να πάρουν την ευκαιρία.

Είναι χαρακτηριστικό να αναφέρουμε πως το ‘Mad Dog Promotion’ μέχρι τον Αύγουστο έχει 5 επαγγελματικά events προγραμματισμένα, ενώ θυμίζουμε πως σε ισχύ είναι συνεργασίες με διεθνείς ομοσπονδίες όπως η WKF και η WBC.

Η ανάγκη αυτή έχει προκύψει από το γεγονός πως ο Άννης Δομετίου με τους συνεργάτες του διαθέτει αυτή την στιγμή πάνω από 15 προτάσεις για αγώνες αθλητών του σε events του εξωτερικού, όμως δεν υπάρχουν οι αντίστοιχοι αθλητές για να πάρουν αυτές τις ευκαιρίες.

Οι αθλητές που θέλουν να συμμετέχουν στα ‘Challenger – The Road to the Topμπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα : 694.6154096 και 690.7295958 .

Facebooktwitterredditmail