Επιμορφωτικό σεμινάριο στο Muay Thai Boran της Imba Hellas.

11897198_10207226505962975_1896387280_n

Το Mad Dog Muay Thai Camp διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο στο Muay Thai Boran της ΙΜΒΑ για την προαγωγή, προώθηση και εφαρμογή της Επιστήμης της πολεμικής τέχνης του Muay Thai Boran της IMBA Hellas στην Ελλάδα.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτές και μαθητές.
Βασικός στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι μετά το πέρας του σεμιναρίου να καταφέρουν να βελτιώσουν την τεχνική τους  και σωματική τους κατάσταση και να να διευρύνουν τις γνώσεις τους  να αποκτήσουν την εμπειρία του εξεταστικού προγράμματος της IMBA καθώς και των παραδοσιακών και αγωνιστικών  τεχνικών του Muay Thai Boran.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Οκτώβριου  2015 στο Κιατο, οδός μαρούλια 12, A group ώρα 11:00 έως 14:00 και για το B group από ώρα 14:00 έως 17:00
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος καθώς και για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνώντας με τον Khru Αννη Δομετιου στα τηλ:27420-26357 κιν:694.6154096
Στο σεμινάριο θα διδάξει ο Khru Yai Γκίτσας Θεόδωρος.

 boran-congress-2013-31

Λίγα λόγια για το Khru Yai Γκίτσα Θεόδωρο.

Ο Khru Γκίτσας Θεόδωρος εδώ και χρόνια διδάσκει με σεβασμό και αγάπη την πολεμική τέχνη της Ταϊλάνδης, η οποία δημιουργήθηκε για να επιβιώσει για εκατοντάδες χρόνια και έχει δοκιμαστεί από την μακρόχρονη ιστορία πραγματικών μαχών και πολέμων. Πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν το βάθος των γνώσεων που έχει στην τέχνη του Muay Thai, ο οποίος είναι σεβαστός σε όλο τον κόσμο.

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας στις 13/01/1967. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με τον αθλητισμό στην Γερμανία σε ηλικία 9 ετών ως αθλητής της ενόργανης (κρίκους, ίππο) και το 1983 στα Τρίκαλα με Ελληνορωμαϊκή Πάλη με προπονητή τον κ. Μισιακάρη, παίρνοντας την πρώτη θέση στο Λαρισαϊκό Πρωτάθλημα στους έφηβους.

Το 1984 δίνει εξετάσεις και πετυχαίνει την είσοδό του στην Σχολή Μον. Υπαξιωματικών. Το 1985 μεταφέρεται στο 2ο έτος της σχολής στην Αθήνα και ασχολείται με το Wado Ryu Karate με προπονητή τον κ. Σφέτα όπου την επόμενη χρονιά κερδίζει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε στις έγχρωμες ζώνες.

Ξεκινάει παράλληλα το 1986 και πυγμαχία στον νεοϊδρυθέντα τότε σύλλογο πυγμαχίας «Πολυδεύκη» στο Περιστέρι, με προπονητή τον κ. Ηλία Παπαγιάννη. Αγωνίζεται πλέον στο άθλημα της πυγμαχίας και με την ομάδα του Στρατού Ξηράς κατακτά δύο φορές την πρώτη θέση στα -71 και -75 κιλά.

Το 1990 ξεκινά το Shidokan Kick Boxing και το Muay Thai στην Αμφιάλη με δάσκαλο τον κ. Μιχάλη Δρόσο.

Το 1991 ξεκινά και το Oyama Karate με δάσκαλο τον κ. Παναγοηλιόπουλο.

Το 1992 μεταβαίνει στην Ταϊλάνδη μαζί με τον δάσκαλό του και προπονείται στο Muay Thai στο φημισμένο Sor Thanigul Muay Thai Camp.

wp6a4ac882_05_06

Το Muay Thai πλέον τον συναρπάζει, γίνεται τρόπος ζωής και από τότε εμβαθύνει στον τρόπο προπόνησης, στην λεπτομέρεια και στην ανάλυση. Ταξιδεύει μία με δύο φορές τον χρόνο στην Ταϊλάνδη αποκομίζοντας τεράστιες εμπειρίες και γνώσεις στο αγωνιστικό και παραδοσιακό Muay έχοντας μαθητεύσει μέσα στα καλύτερα αγωνιστικά Camp της Ταϊλάνδης και δίπλα σε μεγάλους Δασκάλους όπως ο Kru Preang του Μuay Chaiya, Grandmaster Chaisawat Tienviboon, τα αδέρφια Mesamarn του Buddhai Sawan, Kru Tony Moore, Bramajarn Marco de Cesaris, Arjarn Sangtiennoi Sor. Rungroj, Master Sawang Vithayapitaks κ.α. καταλήγοντας στο Muban Chombueng Rajabhat University στην Ταϊλάνδη ( Κρατικό Πανεπιστήμιο για το Muay Boran και Muay Thai ), όπου και ακόμη σήμερα σπουδάζει και διδάσκεται από τους καλύτερους δασκάλους του Muay σε όλο τον κόσμο με εξειδίκευση σε όλα τα στυλ του Muay Boran (Korat, Chaiya, κλπ.). Η αναζήτηση δεν τελειώνει ποτέ…

Το 2007 αναλαμβάνει επίσημα πλέον την εκπροσώπηση της International Muay Boran Academy(I.M.B.A) από τον Arjarn Marco de Cesaris για την Ελλάδα.

Επίσης ως Μόνιμος Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς, διατέλεσε Αρχηγός και προπονητής της ομάδας πυγμαχίας του Ελληνικού Στρατού Ξηράς μαζί με τον Ολυμπιονίκη της πυγμαχίας Γιώργο Στεφανόπουλο πάνω από μια 15ετία καθώς και επίσημος εκπαιδευτής στην Τακτική Πολεμική Αυτοάμυνα, στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς για Μόνιμους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς.

Με πάνω από 20 χρόνια εξάσκησης στο Muay Thai, αποτελεί σήμερα τον πρεσβευτή της International Muay Boran Academy (I.M.B.A) στην Ελλάδα.

Ο Khru επίσης εκπροσωπεί νόμιμα τις παρακάτω αρχές:

Τα S1 World Muay Thai Championships, OneSongchai Promotions και OneSongchai’s Institute of Muay Thai στην Ελλάδα με προπονητικά Camp στην Ταϊλάνδη

Την International Muay Boran Academy(IMBA) στην Ελλάδα

Το House of Siamyoot Nawarut Muay Boran για την Ευρώπη και την Ελλάδα, με ιδρυτή έναν από τους 5 μεγαλύτερους δασκάλους εν ζωή στην Ταϊλάνδη τον Ass. Prof. Grandmaster Chaisawat Tienviboon.

 

Facebooktwitterredditmail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *