MUAY THAI

thumbnail_DOMETIOU 71X65CM

Η ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΕ ΟΡΘΙΑ ΜΑΧΗ,ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΕΠΑΦΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΤΑ 8 ΑΚΡΑ ( ΧΕΡΙΑ, ΠΟΔΙΑ, ΑΓΚΩΝΕΣ, ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΡΙΨΗΣ. ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΟΙ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΙ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ .ΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.(Η ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ THAI RING ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ CROSS TRAINING ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Η ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ MUAY-THAI.

MUAY BORAN

VAG_8739

TO MUAY BORAN ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ KAI ΕΤΣΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΠΛΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΡΙΨΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ MUAY BORAN ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ, ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΣ ΕΣΥ.

MMA

Οι μεικτές πολεμικές τέχνες mixed martial arts, συντομογραφία: M.M.A. είναι ένα μαχητικό άθλημα πλήρους επαφής (full contact) που επιτρέπει τη χρήση τόσο των χτυπημάτων όσο και των λαβών, είτε από όρθια θέση είτε από το έδαφος. Συμπεριλαμβάνει πολλά μαχητικά αθλήματα και πολεμικές τέχνες όπως την πυγμαχία, την πάλη, το Muay thai, βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου και άλλα. Οι ρίζες των σύγχρονων μεικτών πολεμικών τεχνών μπορούν να εντοπιστούν στους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες στο αγώνισμα του Παγκράτιου όπως όμως και σε διάφορα ανάμεικτα αγωνιστικά στυλ που έλαβαν χώρα σε όλη την Ευρώπη, την Ιαπωνία και τη Νοτιοανατολική Ασία στις αρχές του 20ου αιώνα.

THAI AEROBIC

VAG_8922

ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ MUAY –THAI MUAY BORAN KAI ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.

JUNIOR CLASS

VAG_8853

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 5 ΕΤΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ Η EΥΓΕΝΗΣ ΑΜΙΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ.

CROSS TRAINING

VAG_8948

ΜΙΑ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ FUNCTIONAL FITHESS. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

MUAY THAI (αγωνιστικό)

13329908_10209356779978494_873350984_n

 

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ.ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΙΛΟΙΠΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.(ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΡΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΑΦΗ)

ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

VAG_8993

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ MUAY THAI AEROBIC ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.

PERSONAL TRAINING

VAG_6422

ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙ 60’ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ H ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΠΟΝEI ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΘΑ ΔΙΔΑΧΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠAIΔΕΥΤΗ ΣΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ 10’ ΔΙΑΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠAΙΔΕΥΤΗ ΣΑΣ.

STRETCHING CLASS

VAG_8973

Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΜΥΪΚΕΣ ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΕΣ, ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ, ΕΝΤΟΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΑΣΚΗΣΗ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ. EΠΙΠΛΕΟΝ, ΟΙ ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΜΨΙΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΥΩΝ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *