Τμήματα Thai Αrobic για γυναίκες

IMG_6468

Η εκπαίδευση στο Muay Thai περιλαμβάνει ένα αποτελεσματικό σύστημα προπόνησης για την καύση θερμίδων και την καλή διάπλαση του σώματος. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος εκγύμνασης του σώματος, πολύ ευχάριστος που βελτιώνει την αερόβια και αναερόβια ικανότητα δουλεύοντας παράλληλα όλες τις μυϊκές ομάδες, με αποτέλεσμα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα να χάσετε περιττά κιλά και να δημιουργήσετε ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα.

Ενώ παίρνετε όλα τα καρδιαγγειακά οφέλη, θα μάθετε επίσης τεχνικές αυτοάμυνας που θα βελτιώσουν την ικανότητά σας να αποφύγετε – αντιμετωπίσετε – δύσκολες καταστάσεις. Σε αντίθεση με κάποιες πολεμικές τέχνες που έχουν εξελιχθεί σε σπορ ημι-επαφής, το Muay Thai εξελίχτηκε σε ένα ρεαλιστικό-εκρηκτικό σπορ για όλους ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Αν και υπάρχουν πολλές τεχνικές που μπορούν να διδαχτούν, ο πυρήνας των κινήσεων του Muay Thai είναι απλός και πολύ γρήγορα οι εκπαιδευόμενες αρχίζουν να μαθαίνουν να συνδυάζουν τις κινήσεις αυτές δημιουργώντας απλές αλλά πολύ αποτελεσματικές τεχνικές αυτοάμυνας.

Στα τμήματα της ακαδημίας διδάσκουμε με προτεραιότητα την ασφάλεια σας, σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των τμημάτων αποκλειστικά μόνο για γυναίκες ή μεικτών τμημάτων που υπάρχουν και λειτουργούν καθημερινά. Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε και να σας δώσουμε όλη τη βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζεστε. Πιστεύουμε ότι απαραίτητος παράγοντας για να επιτύχει κάθε μέλος τον στόχο του εκτός από την σοβαρή εκπαίδευση, είναι να διασκεδάζει εποικοδομητικά κάνοντας την ώρα της προπόνησης το αγαπημένο χόμπι του.

IMG_6272

Υπάρχουν περιορισμοί;

Η Δύναμη, το σωματικό βάρος, η ηλικία και το επίπεδο φυσικής κατάστασης είναι όλοι παράγοντες που μπορούν να δημιουργήσουν εμπόδια – αλλά μόνο στο βαθμό που τους επιτραπούν να σας κρατήσουν πίσω. Οι αληθινοί πρωταθλητές βλέπουν τις «αδυναμίες» σαν προκλήσεις να εξελιχτούν και ως ευκαιρίες για να μεταμορφωθούν σε αυτό που πραγματικά θέλουν και μπορούν να γίνουν. Ο στόχος σας δεν πρέπει να είναι κατ ‘ανάγκη να γίνετε επαγγελματίας αθλητής/ρια. Το ζητούμενο είναι να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και την ικανότητά σας να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας – απολαμβάνοντας την εμπειρία της προπόνησης σε μια διασκεδαστική και φιλική ατμόσφαιρα!

Facebooktwitterredditmail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *