Τον 6o αθλητή για φέτος στέλνει για παιχνίδι στο εξωτερικό ο Άννης Δομετίου μέσω της WKF Greece!

Τον Παγκόσμιο τίτλο WKF ετοιμάζεται να διεκδικήσει στην Πολωνία ο Ιωάννης Στούπας αθλητής του Δασκάλου Γιάννη Κακαράκη. Η Ελληνική αποστολή με Στούπα, Κακαράκη και τον Βαγγέλη Μαστή θα ταξιδέψει στις 22 Απριλίου. Ο αγώνας θα είναι στα +91 κιλά και 5 χ 3′ στο στυλ του Κ1.

“Απαιτήσαμε από την WKF και έγινε αποδεκτό σε σημαντικούς αγώνες, να υπάρχει ένας Έλληνας κριτής, ένας από την χώρα του αντίπαλου και ένας ουδέτερος. Κάτι τέτοιο δεν ήταν εύκολο να γίνει αποδεκτό, γιατί πέρα από το εύλογο κόστος, ο αγώνας πάει στο 50-50 και όχι 80-20 όπως συνήθως γίνεται με τα αγαπημένα παιδιά των εκάστοτε διοργανωτών” είναι η κόκκινη γραμμή του Άννη Δομετίου. Χρέη κριτή στον συγκεκριμένο αγώνα θα έχει από την Ελληνική πλευρά ο Βαγγέλης Μαστής, επιφορτισμένος σε κάθε διεθνή αγώνα με αυτό το δύσκολο έργο.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η διοργάνωση θα έχει έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η 5η έκδοση του φιλανθρωπικού γκαλά Κικμπόξινγκ στο Mikołów θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα MOSiR. Όπως κάθε χρόνο, οι αθλητές θα αγωνιστούν όχι μόνο για τίτλους, αλλά και για τους μικρούς μας πολεμιστές. Για μεγαλύτερη υποστήριξη, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε έναν έρανο για να βοηθήσουμε τους γονείς στον καθημερινό τους αγώνα για την υγεία των αγοριών.

https://zrzutka.pl/ub55ha

Facebooktwitterredditmail