Με επιτυχια το πρωτο επιμορφωτικο σεμιναριο διαιτητων κριτων της WKF Greece.

Πρώτο σεμινάριο της WKF Greece για τη δημιουργία σώματος διαιτητών κριτών και όλοι οι συμμετέχοντες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και θέληση για μάθηση μιας και το συγκεκριμένο σεμινάριο είχε πιστοποίηση από την παγκόσμια ομοσπονδία.

Εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν ο Βαγγέλης Μαστής σαν Head Referee Greece, που εκπροσωπεί και τη χώρα μας σε όλους τους διεθνείς αγώνες

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άννης Δομετίου δήλωσε: “Πολύ καλό κλίμα στο πρώτο σεμινάριο διαιτητών κριτών, υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας WKF, όπου συμμετείχαν αθλητές και προπονητές, έτσι ώστε να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες και τους κανονισμούς της WKF σε όλα τα μαχητικά αθλήματα πλήρης επαφής όπως Low Kicks, K1, ThaiBoxing, MMA. Αργά αλλά με σταθερά βήματα ανεβάζουμε τον πηχη και δίνουμε το κίνητρο σε όλους όσους θέλουν να εξελιχθούν.”

Οι υποψήφιοι διαιτητές-κριτές θα πραγματοποιήσουν το πρακτικό κομμάτι 30 Απριλίου στο επόμενο Sparring Day όπως και στην επίσημη διοργάνωση Mad Dog WKF 13 Μαίου.

Έτσι θα μπορούν να προετοιμαστούν κατάλληλα για όλες τις επιλεγμένες διοργανώσεις που έρχονται ακόμα και για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του φθινόπωρου.

“Ευχαριστώ το EFL Peristeri και τους Δημήτρη Μοχού και Ανδρέα Μιχαηλίδη για την παραχώρηση του χώρου καθώς και όλους τους συμμετέχοντες.”

Facebooktwitterredditmail