Όλα όσα δήλωσαν στην κάμερα της Ζούγκλας οι προπονητές του EFL MAD DOG ACADEMY.

Η «καρδιά» των μικτών πολεμικών τεχνών χτυπάει στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στο EFL Academy.

Εκεί μικροί και μεγάλοι έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στα μυστικά του MMA (mixed martial arts), το οποίο παρουσιάζει μεγάλη άνοδο στη χώρα μας.

Η άνοδος του MMA στην Ελλάδα

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης «έκλεψε» λίγο χρόνο από την προετοιμασία του και παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο zougla.gr.

Για την ακρίβεια η κάμερα της «Ζούγκλας» επισκέφτηκε το EFL Academy, εξασφαλίζοντας μάλιστα και μερικά πλάνα από την προπόνηση του Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στον προσεχή αγώνα του με τον Μπόγιαν Βελίτσκοβιτς, ενώ μας μίλησε για τα κύρια χαρακτηριστικά του MMA, καθώς και για την άνοδο που παρουσιάζουν οι μικτές πολεμικές τέχνες στη χώρα μας.

Από το ρεπορτάζ-αφιέρωμα για τον «Spartan» δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει ο άνθρωπος που βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον Έλληνα πρωταθλητή, ο Δημήτρης “Μόχου” Παπακωνσταντίνου.

Και μαθήματα Μuay Thai στο EFL Academy

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι στο EFL Academy, εκτός από μικτές πολεμικές τέχνες, κάποιος μπορεί να διδαχτεί και Μuay Thai.

Κι αυτό γιατί το EFL Academy έχει αρχίσει συνεργασία με το ΜADDOG και από τη σύμπραξή τους «γεννήθηκε» το MAD DOG EFL ACADEMY.

Ο ιδρυτής της σχολής MADDOG, Άννης Δομετίου, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ο εκπρόσωπος των παγκόσμιων ομοσπονδιών WKF (kick boxing) και WBC (Μuay Thai) στην Ελλάδα, μιλώντας στην κάμερα της Ζούγκλας αναφέρθηκε στο Μuay Thai και στα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει κάποιος από αυτό.

Παράλληλα κλήθηκε να απαντήσει στο κατά πόσο είναι ασφαλείς οι πολεμικές τέχνες για τα παιδιά, ενώ μας μίλησε και για την έμπνευση και την ώθηση που έχει δώσει ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στα νέα παιδιά, ώστε να ασχοληθούν με το MMA, προκειμένου να βαδίσουν στα χνάρια του.

Facebooktwitterredditmail